Tanssitunnit

Soololattari

Hauska ja Hikinen tanssitunti, joka sopii myös aloittelijalle. Tunnin aikana tutustutaan eri latinalaistanssilajien askelsarjoihin, tehdään lyhyitä koreografioita sekä tekniikka harjoitteita, tanssin iloa ja hikistä tekemistä unohtamatta. Lajeina esim. Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa ja Bachata.

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Torstaisin klo 18.35-19.35

LatinoShow

Latinalaistansseja sekä show elementtejä yhdistävä hitti tunti, jossa monipuolisten koreografioiden ja tekniikka harjoitusten kautta parannetaan omaa tanssia ja harjoitellaan ryhmänä tanssimista. Sopii sinulle, joka olet tanssinut jonkin verran ja haluat olla mukana oppimassa uutta ja kehittämässä omaa tekemistäsi.

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Torstaisin klo 19.35-20.35

Barre by Barre Academy

Barre on tehokas tanssillinen ryhmäliikunta tunti, jossa eritysesti pakarat, reidet ja keskivartalo saavat treeniä. Barren juuret ovat Lotte Berkin, kuntoutusta ja balettia yhdistävässä harjoittelussa sekä baletin tankotekniikassa. Barressä käytetään isometristä lihastyötä ja sen avulla parannetaan ryhtiä ja sytytetään kehon syviä lihasryhmiä. Sopii kaikille ja tarjoaa haasteita oman kuntotason mukaisesti.

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Barre alkaa myöhemmin kevään / kesän aikana, sillä tunti tehdään tangolla emmekä voi taata turvavälien säilymistä.

ShowSisters

Showtunneilla tanssitaan rennolla meiningillä ja naisellisella otteella. Mukaan otetaan myös fiiliksen mukaan mausteita eri tanssityyleistä, kuten vaikkapa jazz, nykytanssi ja commercial. Tule nauttimaan ja päästä sisäinen kuningattaresi valloilleen!

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Maanantaisin klo 19.20-20.20 HUOM UUSI AIKA 19.30-20.30!

Ladies Dancehall

Dancehall reggae on alunperin Jamaikalta lähtöisin oleva katutanssi ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa. Dancehallin liikekielessä yhdistyvät rentous ja räjähtävyys sekä voimakas ilmaisu liikekielen avulla. Dancehall on yksi tämän hetken kuumimmista ja trendikkäimmistä tanssityyleistä ja kuten moni tanssityyli, myös dancehall kehittyy ja muuttaa muotoaan jatkuvasti. Tunnilla tehdään naisellisia ja leikitteleviä koreografioita, sekä käytetään paljon lantiota. Ladies Dancehall on täynnä asennetta ja koreografiat sisältävät kuumimpia muotiliikkeitä suoraan Jamaikalta. Tunti ei sisällä akrobaattisia elementtejä ja sopii hyvin kaikille lajista kiinnostuneille. Tunnilla löydät itsevarmuutta ja kehität lantion käyttöä sekä luvassa on varmasti hikinen ja mukaansa tempaava tunti.

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Tiistaisin klo 18.30-19.30

Salsa con reggaetón

Salsa con reggaetón on vauhdikas ja seksikäs lattaritunti joka yhdistää viettelevän salsan ja rytmikkään reggaetónin. Salsa con reggaetón on energinen, vartalonhallintaa vaativa tanssityyli, jolle ominaisia ovat lantion ja rintakehän monipuoliset liikkeet yhdistettynä vauhdikkaisiin askeliin. Tunnilla tehdään rohkeita ja naisellisia koreografioita sekä käytetään koko vartaloa monipuolisesti. Koreografiat ovat helppoja ja tunnille voit osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin tanssinut näitä tyylejä.

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Tiistaisin klo 19.30-20.30

Solo Swing

At Solo Swing classes we will start from the very basics of Swing dance as bounce, groove, basic step and then proceed to step variations, turns and body isolations. Also we will be learning swing routines suitable for all dance levels and ages. This class is beginner friendly.

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 TUNTI PERUTTU.

Lady Afro

Lady afro on afrikkalaista tanssia hiukan lempeämmässä muodossa ,ei hyppyjä ja sopii erityisesti vasta-alkajille ! Tähän lajiin on helppo päästä tanssin- iloon mukaan ,se on rentoa, mieltä ja kuntoa kohottavaa tanssia paljain jaloin . Hartiat, rintakehä, lantio ja koko keho saadaan liikkeelle.

Musiikki on rytmikästä ja mukaansatempaavaa !

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Perjantaisin klo 10.00-11.00 TUNTI PERUTTU JA VAIHDAMME TÄLLE UUDEN AJANKOHDAN!

Esiintyvä ryhmä

Jipii, aikuisten naisten oma esiintyvä ryhmä on täällä!
Tämä ryhmä on sinulle, jolla on jo aikaisempaa tanssitaustaa ja palat halusta esiintyä ja olla mukana ryhmän toiminnassa!

Ryhmä tuottaa tanssi kauden aikana (kevät tai syksy) hauskan show kokonaisuuden ja harjoittelee sen priima kuntoon. Esiintymisiä pyrimme järjestämään aina tilanteen salliessa, mutta jokainen esiintyminen on vapaaehtoinen.

Tunnit kevätlukukaudella 2021:
Sunnuntaisin klo 18.00-19.00

tanssitunnit kevät 2021

Ilmoittaudu mukaan lukukauden tunneille


    Kevään ilmoittautuminen on nyt auki. Paikkoja on rajoitetusti, jotta pystymme säilyttämään turvavälit. Varmista siis paikkasi ajoissa.