Tanssitunnit

Syksyn viikko-ohjelma

Maanantai

ShowSisters
17.30-18.30

Bollywood
18.30-19.30

StreetLatin
19.30-20.30

Tiistai

Twerk
18.45-19.45

Sensuel Commercial
19.45-20.45

Tanssillinen Burleski Tekniikka
19.10-20.10

Tanssillinen Burleski Koreo
20.10-21.10

Keskiviikko

Ladies Dancehall
18.00-19.00

Salsa con reggatón
19.00-20.00

Torstai

Soololattari
18.15-19.15

LatinoShow
19.15-20.15

Perjantai

Sunnuntai

SensuelLatin
17.15-18.15

Esiintyvä­ryhmä
18.15-19.30

Tervetuloa!
Kaikille tunneille voit osallistua kausi-, kerta- tai sarjakortilla.

Soololattari

 

Hauska ja Hikinen tanssitunti, joka sopii myös aloittelijalle. Tunnin aikana tutustutaan eri latinalaistanssilajien askelsarjoihin, tehdään lyhyitä koreografioita sekä tekniikka harjoitteita, tanssin iloa ja hikistä tekemistä unohtamatta. Lajeina esim. Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa ja Bachata.

Tunnit kevätlukukaudella 2022
Torstaisin klo 18.15-19.15

 

SensuelLatin

Tällä tunnilla nautitaan naisellisuudesta ja lattari musiikista. Tunti yhdistelee elementtejä eri tanssilajeista ja tunnin tärkeimpänä tavoitteena on vahvistaa omaa yhteyttä kehoon, liikkeellä ja läsnäololla. Tunti sopii jo hieman tanssitaustaa omaaville. Kokeile rohkeasti tätä UUTUUS tuntia!

 

Tunnit kevätlukukaudella 2022
Sunnuntaisin 17.15-18.15

 

LatinoShow

Latinalaistansseja sekä show elementtejä yhdistävä hitti tunti, jossa monipuolisten koreografioiden ja tekniikka harjoitusten kautta parannetaan omaa tanssia ja harjoitellaan ryhmänä tanssimista. Sopii sinulle, joka olet tanssinut jonkin verran ja haluat olla mukana oppimassa uutta ja kehittämässä omaa tekemistäsi.

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Torstaisin klo 19.15-20.15

Tanssillinen Burleski Tekniikka

Shimmy, shake, grind ja pump! Ojennetut nilkat, höyhenenkevyet sormet, häpeämättömästi röyhistetty rinta ja kuin laineilla liikkuvat lanteet. Mitä ihmettä nämä liikkeet oikein ovat? Entä kuinka asetella omat kehonosat saati mieli tanssiessa niin, että herkkä viehkeys ja häpeilemätön itsevarmuus ovat yhtä aikaa läsnä?

Tätä kaikkea pohditaan samalla, kun harjoitellaan burleskitaiteesta ammentavia tanssillisia perusliikkeitä ja oman kehon hallintaa. Tanssiliiketekniikan lisäksi tehdään lihaskuntoa voimistavia harjoituksia, vahvistaen niitä lihaksia ja kehonhallintaa siltä osin, mitä kunkin tekniikkatunnin jälkeisen koreotunnin koreografia tulee pitämään sisällään. Tunti sisältää myös palauttavaa ja liikkuvuutta lisäävää kehonhuoltoa.

Tunnilla ei riisuta. Tanssia voit paljain jaloin tai korollisilla sisätanssikengillä, mukavissa, liikkumisen mahdollistavissa vaatteissa. Mukaan tarvitset vain vesipullon. Ikäraja 16v. Tunti sopii kaikille naisille taustaan, osaamistasoon, kuntoon ja kehon kokoon tai muotoon katsomatta, eikä yläikärajaa osallistumiselle ole. Et tarvitse tanssi- tai liikuntataustaa, mutta myös tanssiharrastajat ja burleskitaiteilijat ovat tervetulleita.

Voit osallistua tekniikkatunnille osallistumatta sen jälkeiselle koreotunnille, mutta koreotunnilla toki pääset samantien hyödyntämään opeteltua tekniikkaa tanssikoreoiden muodossa. Suosittelemme osallistumaan molemmille. 🙂

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Tiistaisin 19.10-20.10

Tanssillinen Burleski Koreo

Haluatko oppia musiikin tahtiin liikkumista, itseilmaisua, sekä burleskiasennetta? Eikö olisi ihanaa nauttia feminiinisestä liikekielestä, sensuelleista eleistä ja oman vartalon yksilöllisestä liikkeestä ja viehkeydestä tanssin muodossa? Kuten lavalla nähtävä burleskitaide, myös ryhmäliikuntamuotoinen tanssillinen burleski pitää sisällään liikunnanilon lisäksi huumoria muutenkin, sillä burleski on iloinen asia ja iso hymy pelastaa näillä tunneilla, mikäli oikea ja vasen joskus sattuvat sekoittumaan.

Tule siis mukaan kanavoimaan sisälläsi asuvaa lavatähteä, glitterinkimaltavaa lumoojatarta ja parrasvalojen kanssa kilpaa säihkyvää femmefatalea! Jos et vielä tiennyt, että nämä hahmot sisälläsi asuvat, niin täällä ne kyllä kaivetaan esiin. 😉

Et tarvitse lainkaan tanssi- tai liikuntataustaa saati aiempaa taideharrastuneisuutta, mutta tunnit sopivat yhtälailla tanssiharrastajille ja burleskitaiteilijoille. Kurssin aikana koreografiat opetellaan liike kerrallaan ja ryhmän tahtiin edeten. Myös tanssitaidottomat ja rytmitajuttomat ovat lämpimästi tervetulleita.

Tunnilla ei riisuta. Tanssia voit paljain jaloin tai korollisilla sisätanssikengillä, mukavissa, liikkumisen mahdollistavissa vaatteissa. Mukaan tarvitset vain vesipullon. Ikäraja 16v. Tunti sopii kaikille naisille taustaan, osaamistasoon, kuntoon ja kehon kokoon tai muotoon katsomatta, eikä yläikärajaa osallistumiselle ole.

Voit osallistua koreotunnille osallistumatta sitä edeltävälle tekniikkatunnille. Koreotunti on kuitenkin suunniteltu niin, että tekniikkatunti tukee koreon oppimista, sillä tekniikkatunneilla keskitytään koreotunnilla käytettävien liikkeiden hiomiseen. Suosittelemme osallistumaan molemmille. 🙂

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Tiistaisin 20.10-21.10

Twerk

Twerk tunneilla ei meno ja meininki lopu! Tunneilla harjoitetaan pääosin Twerk tekniikkaa ja lopputunnista koreografiaa. Aikaisempaa tanssitaustaa ei vaadita vaan tunnille tullaan tietenkin oppimaan ja pitämään hauskaa. Twerk lajina itsessään on hyvin vanha tanssilaji joka juontaa juurensa Afrikkalaiseen kulttuuriin. Laji itsessään on lähtöisin Amerikasta mustan väestön keskuudesta. Twerk on ottanut vaikutteita dancehallista, reggaetonista ja brazilian funkysta. Tunnilla kannattaa olla polvisuojat:)

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Tiistaisin klo 18.45-19.45

Sensuell commercial

Commercialia pienellä twistillä! Sensuell Commercialissa annetaan feminiinisen puolen näkyä ja annetaan palaa. Commercialin tanssityyli on pääasiassa sekoitus hiphop/street-, jazz ja showtekniikkaa, mutta saatetaan sekoittaa muitakin lajeja tanssista riippuen. Tunnit ovat koreografia painotteisia.

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Tiistaisin klo 19.45-20.45

Ladies Dancehall

Dancehall reggae on alunperin Jamaikalta lähtöisin oleva katutanssi ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa. Dancehallin liikekielessä yhdistyvät rentous ja räjähtävyys sekä voimakas ilmaisu liikekielen avulla. Dancehall on yksi tämän hetken kuumimmista ja trendikkäimmistä tanssityyleistä ja kuten moni tanssityyli, myös dancehall kehittyy ja muuttaa muotoaan jatkuvasti. Tunnilla tehdään naisellisia ja leikitteleviä koreografioita, sekä käytetään paljon lantiota. Ladies Dancehall on täynnä asennetta ja koreografiat sisältävät kuumimpia muotiliikkeitä suoraan Jamaikalta. Tunti ei sisällä akrobaattisia elementtejä ja sopii hyvin kaikille lajista kiinnostuneille. Tunnilla löydät itsevarmuutta ja kehität lantion käyttöä sekä luvassa on varmasti hikinen ja mukaansa tempaava tunti.

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Salsa con reggaetón

Salsa con reggaetón on vauhdikas ja seksikäs lattaritunti joka yhdistää viettelevän salsan ja rytmikkään reggaetónin. Salsa con reggaetón on energinen, vartalonhallintaa vaativa tanssityyli, jolle ominaisia ovat lantion ja rintakehän monipuoliset liikkeet yhdistettynä vauhdikkaisiin askeliin. Tunnilla tehdään rohkeita ja naisellisia koreografioita sekä käytetään koko vartaloa monipuolisesti. Koreografiat ovat helppoja ja tunnille voit osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin tanssinut näitä tyylejä.

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00

Bollywood

Tunti yhdistelee menevää bhangraa ja useista eri tanssityyleistä vaikutteita saanutta intialaista bollywood tanssia.

Tunnin alussa harjoitellaan aina lajille tyypillisiä liikkeitä ja tekniikkaa sekä tanssitaan erilaisia koreografioita viimeisten bollywood hittien tahtiin. Opettajana toimii yksi suomen bollywood tanssin pioneereista.

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Maanantaisin klo 18.30-19.30

StreetLatin

Street Latin tunti matkaa latinalaistanssien syntysujoille sekä uudempien fuusiolajien pariin. Koreografiat ja lajit vaihtuvat kolmen viikon välein. Tunnilla pidetään hauskaa ja nautitaan hyvästä musiikista mm. merenguen, salsan, samba reggaen ja cumbian tahtiin. Tunti sopii kaikille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Maanantaisin Klo 19.30-20.30

ShowSisters

Showtunneilla tanssitaan rennolla meiningillä ja naisellisella otteella. Mukaan otetaan myös fiiliksen mukaan mausteita eri tanssityyleistä, kuten vaikkapa jazz, nykytanssi ja commercial. Tule nauttimaan ja päästä sisäinen kuningattaresi valloilleen!

Tunnit kevätlukukaudella 2022:
Maanantaisin Klo 17.30-18.30

Barre by Barre Academy

Barre on tehokas tanssillinen ryhmäliikunta tunti, jossa eritysesti pakarat, reidet ja keskivartalo saavat treeniä. Barren juuret ovat Lotte Berkin, kuntoutusta ja balettia yhdistävässä harjoittelussa sekä baletin tankotekniikassa. Barressä käytetään isometristä lihastyötä ja sen avulla parannetaan ryhtiä ja sytytetään kehon syviä lihasryhmiä. Sopii kaikille ja tarjoaa haasteita oman kuntotason mukaisesti.

 

Esiintyvä ryhmä

Jipii, aikuisten naisten oma esiintyvä ryhmä on täällä!
Tämä ryhmä on sinulle, jolla on jo aikaisempaa tanssitaustaa ja palat halusta esiintyä ja olla mukana ryhmän toiminnassa!

Ryhmä tuottaa tanssi kauden aikana (kevät tai syksy) hauskan show kokonaisuuden ja harjoittelee sen priima kuntoon. Esiintymisiä pyrimme järjestämään aina tilanteen salliessa, mutta jokainen esiintyminen on vapaaehtoinen.

Tunnit kevätkaudella 2022:
Sunnuntaisin klo 18.15-19.30

ILMOITTAUDU MUKAAN TUNNEILLE!


    Varmista paikkasi huikeille kevään  tunneille!!