Tanssitunnit

Syksyn alustava 2022 Viikko- ohjelma

Maanantai

LadiesStreet

19.00-20.00

Tiina

 

 

 

 

 

Tiistai

Twerk 1
17.45-18.45

Anna

Sensuel Commercial
18.45-19.45

Anna

Twerk2

19.45-20.45

Anna

Keskiviikko

ShowSisters

18.00-19.00

Petra

Tanssillinen kehonhuolto

19.00-20.00

Petra

Torstai

Latinmix
18.30-19.30

Tiina

Broadway Jazz
19.30-20.30

Tiina

Perjantai

Sunnuntai

Tervetuloa!
Kaikille tunneille voit osallistua kausi-, kerta- tai sarjakortilla.

Lattarit

 

Hauska ja Hikinen tanssitunti, joka sopii myös aloittelijalle. Tunnin aikana tutustutaan eri latinalaistanssilajien askelsarjoihin, tehdään lyhyitä koreografioita sekä tekniikka harjoitteita, tanssin iloa ja hikistä tekemistä unohtamatta. Lajeina esim. Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa ja Bachata.

Tunti palaa keväällä 2023 lukujärjestykseen

 

Keväälle tulossa uutta

 

Keväälle uutta tulossa

 

Show Lattarit

Latinalaistansseja sekä show elementtejä yhdistävä hitti tunti, jossa monipuolisten koreografioiden ja tekniikka harjoitusten kautta parannetaan omaa tanssia ja harjoitellaan ryhmänä tanssimista. Sopii sinulle, joka olet tanssinut jonkin verran ja haluat olla mukana oppimassa uutta ja kehittämässä omaa tekemistäsi.

Tunti palaa keväällä  2023 lukujärjestykseen 

Broadwayjazz

Broadway Jazz -tunneilla keskitytään musikaalien maailmaan. Tunnilla tutustutaan jazzin perustekniikkaan, mutta painotamme erityisesti koreografioissa ilmaisua ja heittäytymistä! Tule rohkeasti mukaan, tunti sopii kaikille!

Tunnit syyslukukaudella 2022:

Torstaisin klo 19.30-20.30

LatinMix

Kurssilla tutustutaaan erilaisiin latinalaistansseihin kuten salsa, reggaeton, samba, cha cha, dancehall. Tunnilla yhdistellään eri tyylilajeja keskenään sekä tutustutaan lajeihin helppojen askelkuvioiden ja rytmien kautta. Tunnilla heittäydytään lattarimusiikin vietäväksi ja pidetään hauskaa!

Tunnit syyslukukaudella 2022:

Torstaisin klo 18.30-19.30

Twerk 1

Twerk tunneilla ei meno ja meininki lopu! Tunneilla harjoitetaan pääosin Twerk tekniikkaa ja lopputunnista koreografiaa. Aikaisempaa tanssitaustaa ei vaadita vaan tunnille tullaan tietenkin oppimaan ja pitämään hauskaa. Twerk lajina itsessään on hyvin vanha tanssilaji joka juontaa juurensa Afrikkalaiseen kulttuuriin. Laji itsessään on lähtöisin Amerikasta mustan väestön keskuudesta. Twerk on ottanut vaikutteita dancehallista, reggaetonista ja brazilian funkysta. Tunnilla kannattaa olla polvisuojat:)

Tunnit syyslukukaudella 2022: 
Tiistaisin klo 17.45-18.45

Sensuell commercial

Commercialia pienellä twistillä! Sensuell Commercialissa annetaan feminiinisen puolen näkyä ja annetaan palaa. Commercialin tanssityyli on pääasiassa sekoitus hiphop/street-, jazz ja showtekniikkaa, mutta saatetaan sekoittaa muitakin lajeja tanssista riippuen. Tunnit ovat koreografia painotteisia.

Tunnit syyslukukaudella 2022 
Tiistaisin klo 18.45-19.45

Twerk 2

 

Tunnit syyslukukaudella 2022 
Tiistaisin klo 19.45-20.45

Ladies Dancehall

Dancehall reggae on alunperin Jamaikalta lähtöisin oleva katutanssi ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa. Dancehallin liikekielessä yhdistyvät rentous ja räjähtävyys sekä voimakas ilmaisu liikekielen avulla. Dancehall on yksi tämän hetken kuumimmista ja trendikkäimmistä tanssityyleistä ja kuten moni tanssityyli, myös dancehall kehittyy ja muuttaa muotoaan jatkuvasti. Tunnilla tehdään naisellisia ja leikitteleviä koreografioita, sekä käytetään paljon lantiota. Ladies Dancehall on täynnä asennetta ja koreografiat sisältävät kuumimpia muotiliikkeitä suoraan Jamaikalta. Tunti ei sisällä akrobaattisia elementtejä ja sopii hyvin kaikille lajista kiinnostuneille. Tunnilla löydät itsevarmuutta ja kehität lantion käyttöä sekä luvassa on varmasti hikinen ja mukaansa tempaava tunti.

Tunti palaa keväällä 2023 lukujärjestykseen

Salsa con reggaetón

Salsa con reggaetón on vauhdikas ja seksikäs lattaritunti joka yhdistää viettelevän salsan ja rytmikkään reggaetónin. Salsa con reggaetón on energinen, vartalonhallintaa vaativa tanssityyli, jolle ominaisia ovat lantion ja rintakehän monipuoliset liikkeet yhdistettynä vauhdikkaisiin askeliin. Tunnilla tehdään rohkeita ja naisellisia koreografioita sekä käytetään koko vartaloa monipuolisesti. Koreografiat ovat helppoja ja tunnille voit osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin tanssinut näitä tyylejä.

Tunti palaa keväällä 2023 lukujärjestykseen

Bollywood

Tunti yhdistelee menevää bhangraa ja useista eri tanssityyleistä vaikutteita saanutta intialaista bollywood tanssia.

Tunnin alussa harjoitellaan aina lajille tyypillisiä liikkeitä ja tekniikkaa sekä tanssitaan erilaisia koreografioita viimeisten bollywood hittien tahtiin. Opettajana toimii yksi suomen bollywood tanssin pioneereista.

Tunti palaa keväällä 2023 lukujärjestykseen

LadiesStreet

Tällä tunnilla heittäydytään katutanssin maailmaan naisellisen liikkeen kautta. Tutustutaan hiphopin peruselementteihin, musiikkiin sekä omaan kehoon. Tunti sopii myös aloittelijoille, tärkeintä on löytää yhdessä tanssin ilo!

Tunnit syyskaudella 2022:

Maanantaisin klo 19.00-20.00

 

ShowSisters

Showtunneilla tanssitaan rennolla meiningillä ja naisellisella otteella. Mukaan otetaan myös fiiliksen mukaan mausteita eri tanssityyleistä, kuten vaikkapa jazz, nykytanssi ja commercial. Tule nauttimaan ja päästä sisäinen kuningattaresi valloilleen!

Tunnit syyslukukaudella 2022:

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Tanssillinen Kehonhuolto

 

Tällä tunnilla herättelemme keskivartalon syviä lihaksia, sekä pyrimme lisäämään kehon liikkuvuutta ja ehkäisemään jumeja. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunnosta rauhalliseen tahtiin, lempeästä tanssisarjasta, sekä loppuvenyttelyistä. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa ja mukaan voit tulla koska vain!

Tunnit syyslukukaudella 2022:

Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00

Esiintyvä ryhmä

Jipii, aikuisten naisten oma esiintyvä ryhmä on täällä!
Tämä ryhmä on sinulle, jolla on jo aikaisempaa tanssitaustaa ja palat halusta esiintyä ja olla mukana ryhmän toiminnassa!

Ryhmä tuottaa tanssi kauden aikana (kevät tai syksy) hauskan show kokonaisuuden ja harjoittelee sen priima kuntoon. Esiintymisiä pyrimme järjestämään aina tilanteen salliessa, mutta jokainen esiintyminen on vapaaehtoinen.

Tunnit syyslukukaudella 2022:
Sunnuntaisin klo 17.30-18.45

Varmista paikkasi huikeille tunneille!!