Opettajat

Petra Mäentausta

 

Petran kipinä liikkeeseen ja esiintymiseen syntyi lapsuudessa taitoluistelun parissa. Myöhemmin tanssi, ja erityisesti showtanssi, vei mennessään, ja tämän jälkeen Petra onkin hankkinut kokemusta niin showtanssista kuin muistakin tanssilajeista, sekä kilpaillut ja esiintynyt useiden eri tanssiryhmien riveissä. Petralle tärkeintä on, että nauttii siitä mitä tekee!

petrakuva

Tiina Karttunen

Tiina "Tintti" Karttunen on paljasjalkainen savolainen tanssinopettaja.

Tintti on aloittanut tanssimisen hiphopin parissa, jota hän on sittemmin opettanut vuosia sekä osallistunut katutanssikulttuurin edistämiseen katutanssiyhdistyksessä.  Tintti valmistui Savonia-ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi, pääaineenaan jazztanssi ja sivuaineenaan nykytanssi. Näiden lisäksi Tintiltä löytyy kokemusta mm. kilpatanssin, latinotanssien sekä liikunnanohjauksen maailmasta. Tintti on luonnonläheinen ihminen, jolle läsnäolo on tärkeää.

 

"Painotan opetuksessani tanssista ja musiikista nauttimista! Pyrin luomaan hyvää, rentoa yhteishenkeä, jossa on turvallista oppia yhdessä. Kun nauttii siitä mitä tekee ja heittäytyy, voittaa itsensä.  Tanssissa minua erityisesti kiehtoo tanssijan ja musiikin välinen dialogi, ilmaisu sekä rytmi.  Tunneillani pyrin tarjoamaan monipuolista sisältöä eri tyylilajeista ja musiikista sekä sopivassa määrin haasteita ja  hauskanpitoa, aina tanssijoideni toiveita kuunnellen. "

WhatsApp Image 2022-05-31 at 16.39.09

Johanna Häkkinen

Olen siis alunperin Hollolasta kotoisin oleva 35-vuotias iloinen ja hyvin sosiaalinen nainen, mutta nykyään asustelen Hyvinkäällä.

Tanssia olen harrastanut 4-vuotiaasta alkaen ja olen Lahtelaisen Hot Club tanssikoulun kasvatti. 14-vuotiaana siirryin mukaan Hot Club Dance Companyn ammattiin valmistavaan ryhmään ja sitä kautta 17-vuotiaana aloitin ammattitanssijana Hot Club Dance Companyn riveissä. Ammattitanssijana tein töitä aina esikoiseni syntymään saakka, minkä jälkeen siirryin täysin koreografiksi ja opettajaksi.

Anna Salonen

Annan tanssitaival on alkanut jo 3 vuotiaana tanssijaäidin opeissa ja palo lajiin on edelleen läsnä. Monet valtakunnalliset sekä kansainväliset kilpailut on koettu joista mitaleita sekä kunniamainintoja on tarttunut matkaan. Tanssijana hän on käynyt useilla eri tanssikursseilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänen vuosien mukana tullut lajikirjo on moninainen aina show/jazzista, disco/showhun, commercialista, balettiin. Vuonna 2020 Anna sai käteensä Tanssipedagogiikan paperit Tampereen kesäyliopistosta.

Annan tunneilla pääset sukeltamaan Sensuell Commercialin ja Twerkin maailmaan.

Screenshot_20210201-124004552 (1)

Varmista paikkasi huikeille tunneille!!