Opettajat

Saana Syrjämäki

Saana on Hyvinkääläinen tanssija ja tanssinopettaja, jonka intohimona on liikuttaa ihmisiä tanssien ja hauskaa pitäen. Tanssiurheilu vakio ja latinalaistanssien parissa on ollut osa Saanan elämää jo 90-luvun puoliväliltä ja työn opettajana hän on aloittanut ensikertaa vuonna 2007. Löydät hänet ohjaamasta Lattareita, barrea sekä lavista ja omalla energisellä persoonallaan hän luotsaa myös esiintyvää ryhmää. Super suositut Lattareita & Skumppaa kurssit ovat tämän naisen kurssien helmi, mutta hän taitaa myös häävalssin ja seuratanssit, joissa mahdollisuus myös yksilöllisempään opetukseen.

saanakuva

Petra Mäentausta

Äitiyslomalla

Petran kipinä liikkeeseen ja esiintymiseen syntyi lapsuudessa taitoluistelun parissa. Myöhemmin tanssi, ja erityisesti showtanssi, vei mennessään, ja tämän jälkeen Petra onkin hankkinut kokemusta niin showtanssista kuin muistakin tanssilajeista, sekä kilpaillut ja esiintynyt useiden eri tanssiryhmien riveissä. Petralle tärkeintä on, että nauttii siitä mitä tekee!

petrakuva

Goldie Starlett

Goldie Starlett on helsinkiläinen yhteisöpedagogi ja burleskitaiteilija. Goldie esiintyy ympäri Suomen, tekee burleskitaidetta soolona ja kahdessa duossa, ohjaa tunteja, sekä tuottaa Kesyttömien Kabaree -burleskitapahtumia Helsingissä ja Tampereella. Tutustu täällä: instagram.com/goldiestarlett & facebook.com/goldie.starlett.burlesque.art

Johanna Häkkinen

Olen siis alunperin Hollolasta kotoisin oleva 35-vuotias iloinen ja hyvin sosiaalinen nainen, mutta nykyään asustelen Hyvinkäällä.

Tanssia olen harrastanut 4-vuotiaasta alkaen ja olen Lahtelaisen Hot Club tanssikoulun kasvatti. 14-vuotiaana siirryin mukaan Hot Club Dance Companyn ammattiin valmistavaan ryhmään ja sitä kautta 17-vuotiaana aloitin ammattitanssijana Hot Club Dance Companyn riveissä. Ammattitanssijana tein töitä aina esikoiseni syntymään saakka, minkä jälkeen siirryin täysin koreografiksi ja opettajaksi.

Milla Pyyhtiä

Milla on harrastanut koko elämänsä tanssia, nuorempana myös kilpaillut. Tanssi löytyi kotikaupungista, Hyvinkäältä, voimisteluharrastuksen päätyttyä. Showtanssin lisäksi HipHop sekä Discotanssi tulivat tutuksi nuorena. Discotanssin kautta tiet päätyivät myös Slovakiaan Discotanssin EM-kilpailuihin. Milla on ohjannut tanssia nuorempana, myöhemmin hän on pitänyt muun työn ohessa tanssillisia ryhmäliikuntatunteja. Ohjaus taustaa löytyy myös muiden lajien parista. Milla käy edelleen itsekin ahkerasti eri lajien tunneilla. Viimeisin suosikki on Dancehall sekä Afrobeat tyyilajit.
"Ohjaamisessa parasta on nähdä muiden onnistumisen ilo".

Anna Salonen

Annan tanssitaival on alkanut jo 3 vuotiaana tanssijaäidin opeissa ja palo lajiin on edelleen läsnä. Monet valtakunnalliset sekä kansainväliset kilpailut on koettu joista mitaleita sekä kunniamainintoja on tarttunut matkaan. Tanssijana hän on käynyt useilla eri tanssikursseilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänen vuosien mukana tullut lajikirjo on moninainen aina show/jazzista, disco/showhun, commercialista, balettiin. Vuonna 2020 Anna sai käteensä Tanssipedagogiikan paperit Tampereen kesäyliopistosta.

Annan tunneilla pääset sukeltamaan Sensuell Commercialin ja Twerkin maailmaan.

Screenshot_20210201-124004552 (1)

ILMOITTAUDU MUKAAN TUNNEILLE!


    Varmista paikkasi huikeille kevään  tunneille!!