Opettajat

Saana Syrjämäki

Saana on Hyvinkääläinen tanssija ja tanssinopettaja, jonka intohimona on liikuttaa ihmisiä tanssien ja hauskaa pitäen. Tanssiurheilu vakio ja latinalaistanssien parissa on ollut osa Saanan elämää jo 90-luvun puoliväliltä ja työn opettajana hän on aloittanut ensikertaa vuonna 2007. Löydät hänet ohjaamasta Lattareita, barrea sekä lavista ja omalla energisellä persoonallaan hän luotsaa myös esiintyvää ryhmää. Super suositut Lattareita & Skumppaa kurssit ovat tämän naisen kurssien helmi, mutta hän taitaa myös häävalssin ja seuratanssit, joissa mahdollisuus myös yksilöllisempään opetukseen.

saanakuva

Petra Mäentausta

Petran kipinä liikkeeseen ja esiintymiseen syntyi lapsuudessa taitoluistelun parissa. Myöhemmin tanssi, ja erityisesti showtanssi, vei mennessään, ja tämän jälkeen Petra onkin hankkinut kokemusta niin showtanssista kuin muistakin tanssilajeista, sekä kilpaillut ja esiintynyt useiden eri tanssiryhmien riveissä. Petralle tärkeintä on, että nauttii siitä mitä tekee!

petrakuva

Anna Tyutyuyuk

Anna Tyutyunyuk is a Swing dancer and successful competitor in Boogie Woogie. At the moment she is at the 3rd position of WRRC World Boogie Woogie ranking list together with her husband-competition partner.

Anna dances Swing for 10 years. She started with Boogie Woogie, Solo Jazz, Lindy hop and Collegiate shag when she was 15 and started to teach at 18. Now she is interested in different dance styles and taking numerous amount of classes as Hip Hop, Commercial, Show Swing, Lyrical Jazz, Electro Swing, Solo Jazz etc. in order to widen her dance abilities and understand how to cooperate between the dance styles and take the best from all of them to get the best outcome.

Anna's dance vision today is a high quality movements which go hand to hand with unique music interpretation. She likes to dig deep into details but humor and fun are always involved.

Tunneillaan Anna käyttää sekä Englannin että Suomen kieltä.

Johanna Häkkinen

Olen siis alunperin Hollolasta kotoisin oleva 35-vuotias iloinen ja hyvin sosiaalinen nainen, mutta nykyään asustelen Hyvinkäällä.

Tanssia olen harrastanut 4-vuotiaasta alkaen ja olen Lahtelaisen Hot Club tanssikoulun kasvatti. 14-vuotiaana siirryin mukaan Hot Club Dance Companyn ammattiin valmistavaan ryhmään ja sitä kautta 17-vuotiaana aloitin ammattitanssijana Hot Club Dance Companyn riveissä. Ammattitanssijana tein töitä aina esikoiseni syntymään saakka, minkä jälkeen siirryin täysin koreografiksi ja opettajaksi.

Pauliina Diallo

Pauliina Diallo on tanssitaiteilija Hyvinkäältä. Hän on opiskellut Kuopion konservatoriossa ja on opettanut monia eri lajeja mm. afrikkalaista-, nyky- ja jazztanssia, lastentanssia, meditatiivista liikettä sekä joogaa jo runsaan parikymmntä vuotta.

Pauliina tunneilla on rento, iloinen ja kannustava tunnelma!

Ilmoittaudu mukaan lukukauden tunneille