Hinnasto

Syys- ja kevätlukukausi 2022-2023

Syyslukukausi alkaa 15.8.2022 ja Kevätlukukausi alkaa 9.1.2023

HINNASTO:

Hinnat ovat voimassa aina yhden kauden.

60 min: 1. tunti 185€  2.tunti 148€ 3. tunti 128€

Anytimekortti: 499€

10 x sarjakortti kortti: 157€ (voimassa aina yhden kauden) (Ei esiintyväryhmä)

Kertamaksu: 19 €

Esiintyvä ryhmä 75 min: 220€ / lukukausi

Eläkeläisalennus: 10%, koskee kausi ja anytimekortteja. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kaudelle ilmoittautuminen on sitova. Samalla ilmoituksella voi myös varmistaa paikkansa keväälle.

Kesken kauden emme vaihda kausi/anytime- kortteja 10- kortteihin. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kausitunnit:

Mikäli joudume perumaan esim sairastapauksessa viikkotunnin, ensisijaisesti etsimme tuntinimikkeen mukaisen ohjaajan. Tarvittaessa korvaamme tunnin jolain toisella tuntinimikkeellä tai tunnin voi korvata toisella viikkotunnilla.

Tiiviskurssit: Ilmoittautuminen suoraan info@soulsistersdc.fi sähköpostiin. Laita viestiin: kurssin  tiedot, laskutustiedot. Tiiviskurssien hinnat löytyvät tiiviskurssi välilehdeltä.

Tiiviskurssin peruutusehdot: Molempien osapuolien toimesta 48h ennen kurssin alkua. Muissa tapauksissa perimme hinnaston mukaisen maksun.

Salivuokraus:

Esiintyväryhmä      ilmainen

Oppilaat                 20€/h

Ulkopuoliset          45€/h

 

 

Säännöt, maksutavat ja ilmoittautuminen:

Toimintavuosi jakautuu kolmeen kauteen: syys-, kevät-, ja kesäkauteen.

Kurssi maksetaan aina kauden ensimmäisen viikon jälkeen, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kurssista lähetetään lasku. Kurssin voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla, luottokorteilla sekä erilaisilla liikuntaseteleillä ja -korteilla.

Asiakkaalta, joka osallistuu tunneille, joita ei ole maksanut, yritys voi periä 50 euron suuruisen tarkastusmaksun.

Kurssille osallistujilla on oikeus korvata poissaolonsa SAMAN KAUDEN AIKANA muilla viikkotunneilla, joilla on tilaa. Korvausta varten asiakkaan tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostilla mille tunnille on tulossa ja käydä  vastaanoton kautta korvaustunnille tullessaan.
Voit myös korvata tunnin etukäteen, mikäli tiedät olevasi esimerkiksi matkoilla ja oma tuntisi jää välistä. Viimeinen korvausmahdollisuus on päivä, jolloin kausi päättyy. Korvausaikaa voidaan pidentää tapauskohtaisesti vain sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Jos pääsysi tunneille estyy omista muuttuvista aikatauluistasi / matkoista / opiskeluista / työvuoroista tai muista meistä riippumattomista syistä, ei tunteja hyvitetä tai korvausaikaa pidennetä. On omalla vastuullasi käydä korvaamassa tunnit ajoissa kauden loppuun mennessä. Jos haluat siirtyä kurssilta toiselle, koska et enää pääse niille tunneille, joille alunperin olit ilmoittautunut, ota yhteyttä vastaanottoon.

Ilmoittautuminen on sitova, eli maksua ei palauteta, mikäli muutat mielesi tai et pääse tunneille omista aikatauluistasi tai muista sinusta johtuvista syistä. Jos koet, että kurssivalinta ei ollut sinulle oikea, voimme siirtää sinut toiselle vastaavan pituiselle kurssille, jolla on tilaa. Jos joudut keskeyttämään kurssin, voit luovuttaa kurssipaikkasi esimerkiksi kaverillesi.

Emme hyvitä kurssilta jääneitä kertoja asiakkaan omista aikatauluista tai muista syistä johtuvista poissaoloista, tai muutosta toiselle paikkakunnalle.

Kurssimaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos asiakas ei ole mahtunut maksamalleen kurssille tai kurssi
peruutetaan SSDC:n toimesta. Jos kurssin peruminen kuitenkin johtuu asiasta tai tilanteesta, johon SSDC ei siinä hetkessä voi itse vaikuttaa mitenkään (force majeure), siirretään peruuntuneet tunnit eteenpäin.

Pitkäaikaisten poissaolojen kuten sairas- ja tapaturmien takia täytyy mahdollisimman pian olla yhteydessä info@soulsistersdc.fi
Korvaamme näissä tapauksissa loppukauden summan lahjakortilla tai siirrämme rahan seuraavalle kaudelle.

Maksaessa tulee käyttää laskulla olevaa viitettä, jotta laskut ohjautuvat oikein.

Meidän yhteistyökumppani Visma hoitaa kaikki eräpäivän jälkeiseen laskutukseen liittyvät asiat. Ennen eräpäivää laskuasioissa yhteys info@soulsistersdc.fi. Maksettu lasku on passi tanssitunnille.

Poikkeusaikana:

-10-korttilaiset varaat myös etukäteen paikkansa, jotta kaikille voidaan varmistaa paikka.

-Avoimiin oviin ja/tai kokeilukertoihin ilmoittaudutte haluamallenne tunnille.

- HUOM! Jos kurssin peruminen kuitenkin johtuu asiasta tai tilanteesta, johon SSDC ei siinä hetkessä voi itse vaikuttaa mitenkään (force majeure), siirrämme käyntikerrat seuraavaan kauteen.

Varmista paikkasi huikeille tunneille!!